Jeugdspelers VAS pakken prijzen op ONJK 2018

Max de Vreugt Pezo en Eline Roebers hebben afgelopen week op het Open Nederlands Jeugdkampioenschap 2018 (6-11 augustus in Borne) mooie prijzen in de wacht gesleept.

Max werd in het F toernooi (t/m 9 jaar) gedeeld eerste! Helaas net niet open Nederlands kampioen in deze leeftijdscategorie (op onderling resultaat werd Max derde), wel een prachtige score van 7 uit 9. In het daarna gespeelde FGH toernooi was het weer raak voor Max: 7 uit 9 was nu goed voor de derde plaats.

Eline ging er zelfs met een titel vandoor: met een score van 5 uit 9 in de A groep is zij Open Meisjeskampioen van Nederland 2018 geworden!

Kasper Bleeker werd met 6 uit 9 zesde in de C groep (t/m 14 jaar), Rafael Goudriaan 14e met 5,5 uit 9, en Jack ter Voert vergaarde 2,5 punt in deze categorie; in de D groep (t/m 12 jaar) zien we Rufus Ang en Jay Coffeng terug op positie 12 en 14, met 7,5 uit 13.

In de E werd Samson Reina 15e met 6,5 punt. Tenslotte, Kayen Chardon eindigde in de F op een mooie negende plaats met 5 uit 9.

tekst: Cornelie Wiersma; foto: Nadia Pezo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s